Hjem » DOKUMENTER , FINANSIELLE INSTRUMENTER , IAS 39 , IFRS 7

Rentebytte

21 februar 2009 5267 visninger En kommentar

Kjære Eksperter,
En Org har signert en IRS agrrement med en bank mot flytende int rate på sikt lån fra en annen bank.
Før forfall av avtaleperioden sikt lånet er nedbetalt og et annet lån innhentet fra en annen bank.
Basert på int cap og svingninger i int hastighet tap / proft er innregnet i resultatregnskapet og kapitalforvaltning / liabilty er regnskapsført.
På grunn av nedbetaling av langsiktig lån mot som IRS avtalen ble gjort. Kan vi fortsette å stå for IRS mot et annet lån innhentet. Eller IRS avtalen er å bli kansellert.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer ennå)
Loading ... Loading ...

En kommentar »

 • admin (forfatter) sa:

  En kommentar fra Ram (IFRSLIST medlem)

  Jeg tror du har to spørsmål: -

  1) Regnskapsmessig behandling av skattemyndighetene innhentet mot lån som blir kansellert / regnskapsmessig behandling av skattemyndighetene selv med tanke på at det er mot en eksisterende lån i regnskapsføringen.
  2) Om IRS er å bli kansellert ved oppsigelse av lånet som den ble innhentet.

  Mine tanker om ovenfor er som følger: -
  1) skattemyndighetene i gitt tilfelle, tror jeg ser for seg rentebetaling på nominelt beløp som er en fast rente, hvor grunnlaget for det er en undeying variabel rente interesse sikt lån transaksjonen.

  Forskjellen mellom flytende rente og IRS fast rente skal betales eller mottas, avhengig av status for sammenligning mellom fast og flytende rente på et rapporteringstidspunktet. Netto forskjellen er enten en gevinst (hvis variabel rente> fast rente på IRS) eller en outlow (hvis variabel rente er <fastrente på IRS). Denne situasjonen kan endre seg basert på profilen til selve begrepet lån vis-a-vis IRS nominelt beløp.
  Hvis tenure er en enkelt periode av skattemyndighetene, og det går gjennom lengre enn de enkelte regnskapsperioder, vil det være mark to market av skattemyndighetene instrument ved å utstede bank på hvert rapporteringstidspunkt, som må regnskapsføres som per IAS 39 (overskudd eller tapet innregnes i resultatregnskapet eller det er belastet / godskrevet en swap reserve accoutning avhengig av hvorvidt et foretak følger sikringsbokføring). Dette merket til markedet er i tillegg til nettet betales / fordring mellom banken og kunden som per skattemyndighetene nominelle profil.
  2) Enten skattemyndighetene må avlyses avhenger av virksomheten beslutning og krav til sikring av rentebevegelser på lån innhentet av organisasjonen. Jeg tror at skattemyndighetene som er basert på et lån blir avlyst da det ikke er behov for å sikre seg noe som ikke eksisterende.
  Når et nytt lån er oppnådd, er det innhentet etter gjeldende rente og sikringsbehov (skaffe en fast rente IRS) er annerledes når avtalen er overført og det er på dette tidspunkt at en beslutning om sikring eller ikke sikring bør tas, som deretter følger regnskapstreateforeslått i 1) ovenfor.

  Cheers!
  Ram

Legg igjen ditt svar!

Du må være logget inn for å poste en kommentar.