Forside » ANDRE GAAP

AASB 116 i forhold til AASB 140

5 jun 2010 8.387 visninger 21 kommentarer

Hvis en virksomhed har mulighed for at vælge mellem bogføring af ejendom under AASB 116 materielle anlægsaktiver og AASB 140 Investment Property, under hvilke omstændigheder (hvis nogen) tror du selskabet ville foretrække at bruge AASB 116 i AASB 140 (eller omvendt) . Hvorfor?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Loading ... Loading ...

21 Comments »

 • ifrslist
  ifrslist sagde:

  [Nyt indlæg] AASB 116 i forhold til AASB 140 - http://www.ifrslist.com/2010/06/aasb-116 .. .
  via Twitoaster

 • ifrslist
  ifrslist sagde:

  [Nyt indlæg] AASB 116 i forhold til AASB 140 - http://www.ifrslist.com/2010/06/aasb-116 .. .
  via Twitoaster

 • ifrslist
  ifrslist sagde:

  [Nyt indlæg] AASB 116 i forhold til AASB 140 - http://www.ifrslist.com/2010/06/aasb-116 .. .
  via Twitoaster

 • ifrslist
  ifrslist sagde:

  [Nyt indlæg] AASB 116 i forhold til AASB 140 - http://www.ifrslist.com/2010/06/aasb-116 .. .
  via Twitoaster

 • ifrslist
  ifrslist sagde:

  [Nyt indlæg] AASB 116 i forhold til AASB 140 - http://www.ifrslist.com/2010/06/aasb-116 .. .
  via Twitoaster

 • ifrslist
  ifrslist sagde:

  [Nyt indlæg] AASB 116 i forhold til AASB 140 - http://www.ifrslist.com/2010/06/aasb-116 .. .
  via Twitoaster

 • ifrslist
  ifrslist sagde:

  [Nyt indlæg] AASB 116 i forhold til AASB 140 - http://www.ifrslist.com/2010/06/aasb-116 .. .
  via Twitoaster

 • ifrslist
  ifrslist sagde:

  [Nyt indlæg] AASB 116 i forhold til AASB 140 - http://www.ifrslist.com/2010/06/aasb-116 .. .
  via Twitoaster

 • ifrslist
  ifrslist sagde:

  [Nyt indlæg] AASB 116 i forhold til AASB 140 - http://www.ifrslist.com/2010/06/aasb-116 .. .
  via Twitoaster

 • IFRS List.com: AASB 116 i forhold til AASB 140 - Regnskab Blog sagde:

  [...] Vaccountancy skrev et interessant indlæg i dag. Her er en hurtig excerptIf en virksomhed har mulighed for at vælge mellem baccounting / b for ejendom under AASB 116 materielle anlægsaktiver og AASB 140 Investment Property, under hvilke omstændigheder (hvis nogen) tror du selskabet ville foretrække at bruge AASB 116 ... [. ..]

 • hbjaipur sagde:

  Kære

  Hvis andre indtægter (accessoriske tjenester) er væsentlige% af den samlede omsætning, så IP kunne tariferes som PV.

  hb

 • patriciawalters sagde:

  Virksomheder ikke har et frit valg mellem at anvende IAS 16 og IAS 40 (eller australske ækvivalenter).

  Investeringsejendomme defineres som grunde eller bygninger (helt eller delvist) som besiddes til leje eller kapitalgevinst eller begge dele. PV på den anden side bliver brugt til produktions-eller administrative formål (benævnt "ejerboliger"). Forhold og omstændigheder bestemme, hvilken aktivklasse et bestemt land / bygning tilhører. For eksempel kan en virksomhed indtager en etage i en bygning, holdt for udlejning og så bygningen ville blive tildelt PPE og Investment Property.

  IFRS giver også krav, når en vare er overført mellem disse aktivklasser, når de forhold og omstændigheder ændrer sig.

  Investeringsejendomme er en af ​​det minimum af regnskabsposter, der skal vises på balancen, selv om de fleste selskaber omfatter den i samme tone afsløring som PV.

  Den virkelige forskel i regnskabspraksis mellem disse to aktivklasser kun kommer, hvis virksomheden ikke vælger kostprismodellen for efterfølgende måling. PPE indregnes til omvurderet værdi og Investment Property til dagsværdi.

  Jeg tror også, det er vigtigt at bemærke, at investering ejendomsselskaber anmodede IASC give dagsværdimodellen. Det var ikke tvunget på dem.

  Hilsen
  Patricia

 • bobolaulau
  bobolaulau sagde:

  @ Ifrslist
  via Twitoaster

 • Soviet sagde:

  http://rel "rel =" nofollow "> Хм ........

  Ссылки как то непонятно отображаются ...

 • patriciawalters sagde:

  Som reaktion på hbjaipur:

  Grunde og / eller bygning er ENTEN PV eller Investment Property, afhængig af forhold og omstændigheder. Hvis virksomheden leverer ydelser til lejerne af bygningen er tilstrækkelig til at gøre bygningen "ejerboliger", det vil sige, at selskabets virksomhed er rent faktisk at styre bygningen, så bygningen kan ikke klassificeres som en investeringsejendom, er selskabet forpligtet til at klassificere bygningen som PPE.

  Et hotel er et godt eksempel på den potentielle forskel. Hvis jeg ejer et hotel og styre det selv, er hotellet PPE. Hvis jeg hyre en tredjepart til at styre hotellet og modtage et gebyr ("leje"), så hotellet ville være investeringsejendomme.

  Klassificering som enten PV eller IP er ikke et frit valg.

  Patricia

 • stevenlau sagde:

  hi Patricia

  antagelse: hvis virksomheden (dvs. flyselskab) har en mulighed for at vælge mellem AASB 116 og AASB 140.

  baseret på den antagelse, hvilke konsekvenser vil AASB 116 har på Regnskabsmeddelelse? (Eller omvendt)? og også, hvis virksomheden (dvs. flyselskab) lease aktivet (dvs. plan) til et andet selskab, hvilken betydning vil AASB 116 har på lejer og udlejer s Regnskabsmeddelelse?

  hensyn

  chris

 • patriciawalters sagde:

  Chris:

  Virksomheder ikke har mulighed for at vælge mellem IAS 16 og 40 år. Jeg vil ikke kommentere om virkningerne på årsregnskabet for en ugyldig antagelse, for hvis jeg gør kommentere, jeg risikere at have disse bemærkninger taget ud af kontekst, og jeg ville forsøge at forklare mig selv.

  Når det er sagt, kan kun jord og / bygninger klassificeres som en investeringsejendom. Så du spørgsmål om fly, hvorvidt leaset eller ejet, er irrelevant. IAS 40 ikke anvendes uafhængigt af kendsgerninger og omstændigheder.

  Antages det leasede luftfartøj er en finansiel leasingkontrakt for leasingtager, ville det blive regnskabsmæssigt i henhold til IAS 17. IAS 17 kræver leasede aktiver klassificeres som finansiel leasing, der skal afskrives / amortiseret i overensstemmelse med afskrivningen for tilsvarende ejede aktiver regnskabsmæssigt behandles i overensstemmelse med IAS 16.

  Jeg har en anbefaling til dig i at forsøge at se forskellene i anvendelsen af ​​IAS 16 og IAS 40. Kig på årsregnskabet for Homburg Invest, Inc. Homburg er en canadisk investering ejendomsselskab, der har været at udarbejde et fuldstændigt sæt regnskaber i henhold til IFRS og canadiske GAAP. I deres IFRS-regnskab, er jord og / bygning, som opfylder definitionen på investeringsejendomme, som besiddes til dagsværdi med ændringer i dagsværdien rapporteret i indkomst. Dette er ikke en mulighed i henhold til canadisk GAAP, så den samme ejendom indregnes til kostpris med fradrag af akkumulerede afskrivninger. Ved at sammenligne de to sæt udsagn, kan du se forskellen. Homburg har ikke tidligt vedtaget IFRS for canadiske regulatoriske formål, så du kan sammenligne de to sæt opgørelser i flere år.

  For eksempel i de 31 december 2009 årsregnskabet:
  (CAD $ i tusinder)

  Nettounderskud under IFRS ISS (449.262) (IAS 40, dagsværdimodellen)
  Nettounderskud under canadisk GAAP er (247.690)

  Den regnskabsmæssige værdi af:
  Investeringsejendomme under IFRS er 2.739.415
  Investeringsejendomme under canadisk GAAP er 2.714.594

  Det er klart, at kigge på forskellene i disse og andre konti (investeringsejendomme under udvikling) er afgørende for at forstå, hvorfor disse beløb er, hvad de er på et tidspunkt. Jeg har endnu ikke gjort det.

  Hvis Homburg havde valgt at bære sine investeringsejendomme til kostpris med fradrag af akkumulerede afskrivninger, ville den eneste forskel mellem de to sæt af udsagn være en særskilt post på balancen for investeringsejendomme.

  Du kan hente disse udsagn samt tidligere års opgørelser på hjemmesiden:

  http://www.homburginvest.com/investor_relations/financial_information

  Leasede aktiver: Måling af leasede aktiver som leasingtager og leasinggiver er virkefelt ud af IAS 17 og ind i IAS 40. I alle andre henseender, IAS 17 finder anvendelse på leasede aktiver. Husk, at IAS 17 vil blive revideret snarest.

  Betyder det hjælpe?

  Patricia

 • patriciawalters sagde:

  Jeg ville sige, at vi er nødt til at se på forskellene i de forskellige konti over flere år for bedre at forstå de langsigtede virkninger af at bruge IAS 16 kostprismodellen versus IAS 40 dagsværdimodellen lang.

  Patricia

 • stevenlau sagde:

  hi Patricia

  tak for dit svar

  Skål

  chris

 • Regnskab og Revision - Emne Research, Trends og Surveys sagde:

  [...] Og sekretariater. Gennem udveksling af meninger og ... markedsundersøgelser, undersøgelser og tendenser IFRS List.com: AASB 116 i forhold til AASB 140 Vaccountancy skrev et interessant indlæg i dag. Her er en hurtig excerptIf en virksomhed har [...]

 • stl1231 sagde:

  Jeg er enig med Patricias kommentarer, men en anden væsentlig forskel er, hvis du falder inden for anvendelsesområdet for IAS 40, og du vælger kostprismodellen, skal du oplyse værdien information fair.

Efterlad dit svar!

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.